бизнес хотел
25.05.2018
Автор Nina Stoyanova

В столицата има много луксозни хотели, които могат да осигурят на гостите комфортен престой, но обикновено посетителите на града са объркани точно кой хотел София да изберат. Тук ще Ви предоставим избор от хотели в София, разположени в непосредствена близост до центъра на града, стратегическото местоположение на които ще Ви помогне да се придвижвате по-лесно до желаното място в този мегаполис.

Хотел София, който си заслужава

Maison Sofia Hotel е луксозен 4-звезден хотел, който наподобява по външен вид бароков замък. Той е разположен на 4 км от центъра на София и само на 10 км от летището, което го прави предпочитан избор за чуждестранни туристи. Около трите впечатляващи сгради, от които този хотел се състои, е разположена красива градина. В хотела ще намерите елитен ресторант с външна тераса, от която можете да се насладите на невероятната гледка. На разположение е и финес и спа център – място за активна почивка и пълна релаксация. Към топ услугите са включени безплатно Wi-Fi във всяка стая и във фоайето, басейн, паркинг, бар в хотела, румсървис и др.

На по-малко от километър от центъра се намира 3-звездният хотел Best Western Art Plaza Hotel, който разполага с ресторант, бар в хотела, фитнес салон и безплатен Wi-Fi. В хотела ще намерите и конферентна зала, бизнес център, сейф на рецепцията, обслужване по стаите и много други удобства и услуги.

Само на 100 метра от центъра се намира друг 4-звезден хотел София с названието Sofia Hotel Balkan a Luxury Collection Hotel. В него освен бизнес център, конферентна зала, спа център, фитнес, ресторант и бар, можете да се възползвате и от мини-маркета, дискотеката и казиното, както и от фризьорския салон.

Silver House е хотел 4 звезди, разположен на 4,5 км от центъра на София и предлага удобни стаи за настаняване, оборудвани с бюро, интернет, кабелна телевизия, климатик, сейф, отопление, телевизор, телефон, ютия и дъска за гладене и безплатен Wi-Fi в стаите. Банята е оборудвана с вана и душ, а пътуващите с деца могат да се възползват от наличните бебешки легла.

Всички тези варианти са отличен избор за хора, които предпочитат да отседнат близо до центъра на София, както и за бизнесмени, които посещават столицата с цел да сключат бизнес сделка или по друга работа.