20.07.2018
Автор Nina Stoyanova
0

Посрещането на търговски партньори от страната и чужбина е едно приятно и същевременно стресиращо събитие. Независимо от важността на посещението – дали става дума за важни търговски преговори, посещение с цел запознаване или представяне на нови продукти и услуги между две компании посрещащата страна трябва да се погрижи за комфорта и уюта на госта.
Столицата е отлично място за настаняване на чужди и български гости, с оглед на силното присъствие на представителни или главни офиси на почти всички компании в страната. Изборът на хотел за нощувки в София е колкото лесен, толкова и труден.
От какво се нуждаят гостите, когато пристигат на делово посещение?
На първо място, ако гостът или гостите са от чужбина имат нужда от преводач. Бизнес хотелът предлага услугата предоставяне на преводачески услуги. Също така персоналът на бизнес хотела владее най – разпространените езици като английски, немски, френски, испански с което се улеснява комуникацията с клиента.
Богато интернационално меню в ресторанта. Гостът може да е склонен да опита местни ястия, но също така е възможно да търси храна от своята национална кухня. Ресторантът в бизнес хотела удовлетворява в широка степен вкусовите търсения на гостите с предлагането на различни ястия.
Широк набор от телевизионни програми и качество на излъчването. Бизнес хотелите се стараят да предлагат на своите гости огромен набор от чуждестранни канали. Това е прекрасен плюс, защото гостите могат да се информират свободно от телевизионни канали на своя език.
Какво повече предлага бизнес хотелът в сравнение с обикновения хотел?
Бизнес посетителите, особено идващи от чужбина са добре запознати с предлаганите в техните страни услуги в бизнес хотелите. Ето защо, дори и предварително да не са заявили че очакват настаняване в такъв тип хотел, те предполагат че домакините също знаят плюсовете на тази хотелска категория.
Деловите хора, пътуващи по бизнес, от които се очаква да останат доволни при посещението си в страната имат минимални изисквания, които очакват да бъдат покрити. Някои от тях:
– Посрещането: когато резервацията е направена от посрещащата страна, трябва да бъдат уточнени часовете на пристигане, възможността за настаняване веднага или времето, което трябва да се изчака преди това. Ако гостът пристигне по – рано без да предупреди и няма кой да го посрещне или разведе, той може да разчита на персонала на бизнес хотела за съдействие по настаняването и помощ при избора на заведение за хранене.
Следва продължение

Вашият коментар