21.04.2016
Автор Nina Stoyanova
0

Щастието идва, когато се вижда оценката от положените усилия. И колкото повече труд и старание се влагат, толкова по – приятна е наградата. А какъв може да бъде по – големият приз от този на собствените клиенти?
Оливс Сити Хотел с гордост иска да покаже своите постижения, оценени от една от най – големите онлайн платформи за туристически резервации – Booking.com. Благодарение на своите гости хотелът получи наградите за „Най – добър потребителски рейтинг“ получен от посетителите и потребители на Booking.com“. Защо искаме да се похвалим с подобни награди? Защото Оливс Сити Хотел е най – новият четири звезден хотел, който е част от платформата от месец Април, а вече води в класацията по потребителски рейтинг. Своите оценки за хотела са дали както посетители от България, така и чуждестранни гости.
За тези награди благодарим от сърце на хората, които са дали своите мнения и коментари – наши реални посетители, които са намерили при нас своя втори дом!
Онлайн резервационната система Booking.com е един от водещите сайтове в световен мащаб, предлагащи запазване на хотелски стаи в места за настаняване от различна категория от цял свят. Системата работи изцяло онлайн, като плащанията се правя с дебитна или кредитна карта, а настаняването в запазените стаи е гарантирано. Системата изключително бързо печели популярност и се превръща в един от най – успешните способи за продажба на туристически услуги. Платформата лесно спечели и множество почитатели в България. Наред с успеха на Booking.com, Оливс Сити Хотел също завоюва все повече пазарни позиции.
Сред водещите фактори за това сайтът да бъде успешен и да има толкова голяма популярност е възможността хората, ползвали услугите на сайта за даден хотел да могат и да дават оценка. Оценяват се основни качества на местата за настаняване като локация, чистота, удобства, дали има или не безплатен Wi-Fi, дали удобствата и съотношението цена – качество отговарят на обявените. Един от другите критерии, които са сред важните за много клиенти е обслужването, което също подлежи на оценка.

Вашият коментар