Blog

Сватба в бизнес хотел – едно незабравимо преживяване

Мечтаете ли да сте дамата в бяло?Колко смело разгръщате мечтите си? Представяте ли си как вървите по червения килим на изискан бизнес хотел, а прожекторите и фотоапаратите са вперили поглед във всеки милиметър от вас? Вълнуващо! А може би това не са мечти, а приближаващото бъдеще! Един от най-запомнящите се и емоционални дни в човешкия живот е Сватбата – събитието с главно „с“.

Момичетата още от малки се впускат в планиране на големия ден! И с право! Едно събитие от такъв мащаб и важност изисква много време и прецизна работа. Като започнем от избора на хотел и ресторант за гостите, минем през менюто и украсата и завършим с грима и тоалета на булката и всички приближени. Въобще нелека задача, дори и за дама, която от малка знае как иска да протече празненството.

Покани резервации

Добрата организация и премисляне отрано ви дава възможност да подберете най-подходящото място за вашата сватба. За да успеете да резервирате бизнес хотел и ресторант за голям обем гости е нужно да разпратите своите покани доста от рано и да имате ясна представа за точния брой гости и необходимостта от стаи за резервация. Подсигурявайки тази информация вече можете да пристъпите към подбор и проверка за свободност. Това сякаш е най-инфарктния момент, едно огромно перо в цялата организация и основата на празненството!

Избор на хотел и ресторант

Най-характерното на тържеството по принцип е това, че то е начин да споделиш емоцията, да съпреживееш важен житейски момент с определен кръг хора и да усетиш тяхната близост, обич и подкрепа. Атмосферата и обстановката в хотела и ресторанта трябва да съответстват на блясъка и лукса на събитието. Най-добрият избор би бил, ако ресторанта, в който ще се празнува, и хотелът, където ще отседнат гостите да са на една локация. Това дава възможност всички гости да останат на партито до късно, а при необходимост да се възползват и от възможността да се освежат в стаята си в хотела. Един бизнес хотел се превръща в перфектния вариант, съдържащ всички екстри и допълнителни услуги. За да бъде сватбеното тържество наистина луксозно и изискано, неминуемо трябва и ресторантът да е такъв. Удобно обзаведен, светъл и просторен, ресторантът на бизнес хотела би отговорил на високите изисквания. Не трябва да забравяме и най-важното – професионалното отношение на персонала и майсторството в кулинарията. Магията на кухнята отеква във всяко поднесено ястие!

Интериор и украса

Блясък, лукс, светли тонове и много красиви цветя – визията на декорацията за големия сватбен ден. Балансът в интериора на бизнес хотела между естествени материали и земни цветове – зелено, бежово, кафяво и всички техни нюанси кореспондира доста добре с идеята за свежа цветна декорация. Стил и изисканост във всеки детайл, без нищо излишно и стилно допълнение с цветни акценти – мечтата на всяка булка. Удобните масивни мебели, разположени правилно в пределите на просторния ресторант дават необходимите уют и лично пространство на гостите. А за украсата може да наемете специален екип, който грижливо да декорира всяко пространство в ресторанта или градината на избрания бизнес хотел.

Всичко е налице – поканите са разпратени, резервирани са бизнес хотел и ресторант, подбрали сте най-добрите фотограф и диджей, дегустирано е вкусното меню. Най-бляскавият ден е на път и ще бъде незабравим и много емоционален!

Ресторантът на четиризвезден хотел в София

Колко често се храните навън? С нарастващата динамичност в начина на живот и все по-забързващото се ежедневие, вероятно това се случва все по-често. Ресторантите днес в София са изключително много на брой и доста диверсифицирани спрямо кухня, големина и атмосфера. Интересен факт е, че напоследък все по-често в избора се включва ресторантът на един четиризвезден хотел. Стилът и луксът, както и високото ниво на обслужване там гарантират спецално отношение към всеки гост.
Интериор и дизайн
Всеки хотел има различен стил, цветови облик и акценти, но залага на една обща идентичност по отношение на представянето си пред клиентите. Това включва цялостна концепция за дизайн, интериор и екстериор, който макар и с леки специфики за различните зони да се придържа към идеята единност. Ресторантите, които са към всеки четиризвезден хотел могат да имат леки стилови и цветови отклонения спрямо основния за хотела, особено когато те са няколко и все пак трябва да се изгради и тяхната идентичност. Тези дизайнерски маневри са много деликатни и обикновено се извършват от екип от специалисти и бранд мениджъри. Като задължително условие, което присъства на всеки милиметър в един четиризвезден хотел в София е стилност и безупречна чистота.
Стил и атмосфера
Атмосфера е събирателен термин за общото усещане и преживяване докато се намирате на конретно място, тази специфика, която го прави различно. Тя се постига чрез хармония от интериор, нежни акценти, които обикновено се добавят за допълнителен уют, маркират изискан стил и лукс. В ресторантът на четиризвезден хотел в София усещането за луксозен комфорт и специалност е гарантирано. Допълнителен аксесоар са леката ненатрапчива фонова музика, приятно топло изкуствено осветление и блясъка, които присъства навсякъде.
Вкусни ястия и безупречно обслужване
Наред с високото реноме на един четиризвезден хотел стои и не по-малко добрия имидж на неговите ресторанти и питейни заведения. Менюто обикновено е много изчистено, прецизно подбрано от специалисти и приготвено от висококачествени продукти. Детайлите са изпипани до последният залък и капка вино. Всичко се подготвя под зоркото око на известни майстори готвачи с безспорен опит в кулинарията. Поднасянето на ястието е като последния щрих  на произведение на изкуството.
Ресторантът в четиризвезден хотел в София е мястото, къде наистина ще се погрижат за всичките ви сетива – вкус, аромат, удобство, стил и блясък – хармония на вкусове и усещания!

Фирмените събития – да ги отбележим в хотел с конферентни зали в София

Фирмените събития са мероприятия, които се провеждат веднъж или два пъти в годината! Това ги определя като относително малък брой в общия списък от събития в един хотел с конферентни зали в София. Независимо от това те имат своята важна роля и място като част от деловия живот. Всяка изява, свързана с приобщаване на нови членове на екипа или стиковане и досработване на съществуващите има съществено значение за подобряване производителността на отдела и компанията в като цяло.

Кои компании са насочили погледа си към тийм билдингите и ги възприемат като необходим и дори задължителен елемент от работната среда?

Един въпрос, чийто отговор е известен на мнозина. Нека обаче да отново да го обходим. В световен мащаб всички успешни компании и сериозни бизнеси възприемат концепцията за лидерството, личния пример, добрите колегиални отношения и функционирането на фирмата като една добре смазана машина. Машина, която е съставена от много части и всяка една от тях е поставена на точното място и в перфектен баланс с всичко наоколо. Това се постига с много съвместен труд и разбира се желание за работа и развитие. В сериозния бизнес се подхожда сериозно и в дълбочина  към всеки етап от производство, взаимоотношения в отделен екип, междуекипно и при поява на проблеми.

Хотел с конферентни зали в София

Какво да си представяме в един хотел от такъв тип и дали той е най-подходящият избор за провеждане на фирмени мероприятия? Обликът на хотел в столицата, който разполага с конферентен блок от зали е много специфичен. Това са така наречените бизнес хотели, чиито основен контингент от гости и посетители са хора от деловите среди. Тяхната причина за посещение е работни въпроси или в най-добрия случай съчетаване на работата с кратка почивка в пределите на релакс зоната на хотела с конферентни зали. Обстановката в пределите на залите е строго делова, като напълно кореспондира с цялостния интериор и дизайнерска концепция на хотелската и всички останали части от бизнес хотела.

Еднозначен отговор на втория въпрос няма. Фактите и практиката обаче сочат, че хотел с конферентни зали в София е фаворитно място за провеждане на обучения и тийм билдинги. Отличната техническа подготвеност  и функционален интериор на залите ги превръща в гъвкаво и вариативно предложение. Възможността лесно да превърнеш строго деловата стая за преговори в коктейл – зала за забава спомага да се преплетат няколко акцента при провеждането на такъв тип събития. Целта на тийм билдинга е точно да се свърши полезна работа, докато е приятно на участващите и в същото време да не го усещат като работа.

            Независимо дали сте част от голяма корпорация или притежавате малък бизнес, трябва да знаете, че необходимостта от фирмени събития е налице и има своята важна роля. Когато организирате тийм срещи на вашия екип заложете на сигурно и изпитано решение и изберете някой хотел с конферентна зала в София!

Малки хотелски апартаменти в София

Време е за пътешествие до столицата. Как избирате къде да отседнете и какво е важно за Вас при избор на място за настаняване? Обикновено изборът се прави на база наслагване на много критерии, особено когато става дума за дълъг престой, а не просто еднократна нощувка пътьом за друга крайна дестинация. Макар и през последните години отново да набират популярност споделените пътувания и нискобюджетния престой в хостели, те все пак са предпочитание на конкретна относително малка група хора. В България все още съществено предимство и търсено условие са самостоятелността и индивидуалния комфорт.

Каква всъщност е визията на тези компактни и стилни малки хотелски апартаменти?

Малки хотелски апартаменти са любимият избор на редица български и чуждестранни посетители на столицата. Елегантност, функционалност и уют – великолепното трио, което ги превръща в избор номер едно. Всеки хотел 4 звезди в София може да предложи изискан лукс и простор, блясък и ненадминат комфорт. Перфектното обслужване от професионалисти, приятната и приветлива атмосфера, както и безупречната чистота поставят много високо летвата. Всъщност съществената разлика при настаняване в малки хотелски апартаменти е компактно оползотвореното пространство и по-задушевната обстановка.

Съществен плюс е, че напоследък туристическия бранш и в частност инвеститорите в хотелски комплекси са усетили този положителен настрой на гостите към апартаменти от този  мащаб и започват да обособяват по-голям брой такива в своите бази. Разбира се по-капризните клиенти и гости са доста критични и по отношение цветове и интериор. Тук вече се наблюдава голяма вариативност и разнообразие. Преплита се и една друга тенденция, наложена през последните години, а именно близостта до природата, естествените материали и цветове.

Макар и настанени в малки хотелски апартаменти  в София, посредством много детайли гостите се чувстват по-близо до натуралното. Пример за това са използваните естествени материали като дърво, камък, мрамор, бамбук, памук и други за мебелите. Поставянето на цветни растения и много зеленина, както и дребните акценти  са отново препратки към природата. Интериорните дизайнери впрягат всичките си сили в комбинация на стил, модернизъм и запомняща се визия. Светлите тонове в помещенията дават визуално простор и по-добро отразяват светлината в един малък хотелски апартамент. Детайлите обикновено са в земни цветове – всички нюанси на зелено, кафяво и бежово.

Индивидуален комфорт в малък хотелски апартамент, които в същото време е в рамките на 4 звездния хотел, предлага на гостите възможността да се възползват от всички екстри и допълнителни услуги.

Еволюция на събитията в хотелите с конферентна зала

Утре днес ще бъде история. С всеки изминал ден светът търпи промени. Хубави или лоши, те дават своето отражение във всеки аспект от живота на хората като започнем от нормалните битови въпроси и стигнем до организацията на труда и развлечението. Дори хотелите с конферентна зала не са това, което бяха. Днес бизнес събитията и деловите взаимоотношения са разширили обхвата си на помещаване и заемат ключови позиции в списъка с мероприятията, провеждани в един бизнес хотел с конферентни зали.

В далечното или не толкова далечно минало технологичната подготвеност и обезпечаването с видео техника, озвучаване и компютър с високоскоростен интернет не бяха приоритет номер едно. Днес самото понятие конферентна зала сякаш по подразбиране включва в себе си тези неща. И не само. Много са изискванията към такъв тип помещение относно интериор, обем, осветеност, разположение на мебели и оборудване. Нека добавим и факта, че разположението на конферентни зали в повечето случаи е в бизнес хотел или или сграда с офис предназначение.

Как еволюираха събитията е хотелите с конферентна зала?

Защо говорим за еволюция на събитията? Всъщност промяната е паралелна. Развитието на технологиите, разрастваето на бизнесите, появата на мултинационални компании и глобализацията са процеси, които изиграват съществена роля в промяната за бизнес средите, деловия живот и бизнес мероприятията в частност. От друга страна стои въпросът как помещенията и бизнес хотелите да отговорят на тази промяна и появяващите се нови потребности. Отговорът е паралелна евoлюция. Така обликът на хотелите с конферентна зала следва естествения ритъм на промяната в бизнеса и деловите събития.

Според своето естество условно можем да разграничим деловите изяви в конферентна зала на отворени/ със свободен или абонаментен достъп/ и частни/затворени/, към които спадат преговорите, тийм билдингите, фирмени обучения и други подобни. Навлизайки в специфика за конкретното мероприятие се разкрива широка гама от възможни варианти – лекции, симпозиуми, конференции, обучения, тийм билдинги, празнуване на различен тип фирмени празненства, организиране на опознавателни срещи с потенциални партньори, изложения, дегустационни вечери и още много много други.

Днес детайлът е от съществено значение

Едно и също помещение може да предложи адекватни и напълно сполучливи условия за провеждане на всички тези събития. Различната подредба, наличието или липсата на кетъринг, мултимедия и специални озвучителни системи – все неща, които на пръв поглед едва ли биха променили много обстановката, но съчетани правилно и използвани целенасочено дават страхотни резултати и перспективи на всеки хотел с конферентна зала. Еволюцията е естествен процес както в биологичния, така и в материалния свят и само синхронизацията на процесите ще доведе до максимална полезност!

Модерният 4 звезден хотел в София – визия и технологии част 2

Умните технологии

В ерата на Интернет и бума от технолигични открития, няма как всичко това да подмине хотелиерския бизнес. Тенденциите навлизат със сериозни темпове в туристическия бранш. С всяка изминала година новите технолигии, които използва 4 звезден хотел в София се множат. Една част от така наречените „умни“ технологии замества физическия персонал и автоматизират някои процеси. Пример за това е роботи чистачи, които със специални програми са обучени да почистват помещенията.

 Умните технологии могат да проследят всички предпочитания на даден гост по време на престоя му и да ги приложат автоматично при  последващо посещение. Това ласкае клиентите на хотела с ранг от 4 звезди и ги кара да със усещането за специалност и индивидуален подход.

 Интеракцията на вски гост с хотела започва много преди физическата им среща. Дигиталните технологии са революцията, която пренесе бизнесите в дебрите на интернет пространството. Днес всеки 4 звезден хотел в София притежава свой собствен сайт с настолна и мобилна верси       я и акаунти в социалните мрежи. Комуникацията между администрацията на хотела и потенциалните гости протича бързо и по всички социални канали. С няколко клика на смартфона си клиентът може да подсигури не само своя престой, но и да резервира конферентна зала, да наеме автомобил и още много други допълнителни услуги.

Атвоматизациите в помещенията вече не са нещо ново. Възможността за дистанционно управление на климатизацията, осветвението и други е изключително ценено удобство. Други важни технологични нововъведения, но вече считани за нещо задължително, са Led осветлението и вратите със сензорни клетки. Наличието на всички тези решения в обзавеждането на един бизнес хотел пряко кореспондира  с неговия eco-friendly подход.

Нека погледнем нещата отстрани

А какво ще кажете да направим една виртуална разходка във вашата стая в хотела или лобито, а защо не в релакс зоната? Да, това е напълно възможно с виртуални панорамни разходки, изработени по специална технология, която ви позволява да погледнете от всеки ъгъл и буквално да обходите до последния сантиметър. Това революционно нововъведение – виртуалната реалност гарантирано засилва интереса и повишава доверието към всеки един 4 звезден хотел в София, който го е добавил като екстра в своето дигитално представяне. Посетителите и гостите от своя страна ще имат по-ясна представа за обема и дизайна на пространствата, функционалността на конферентните зали, големината на ресторанта и други важни детайли и ще могат да направят своя информиран избор.

Една част от тези тенденции са приложими от много време, а други тепърва набират популярност и се налагат като успешен тренд. Не забравяйте, че живеем доста динамично и е важно постоянно да сверяваме часовника си, за да сме на крачка пред конкурентите!

Модерният 4 звезден хотел в София – визия и технологии част 1

Да си модерен или да си в крак с тенденциите е нещо, което е от съществено значение в днешния динамичен свят. Тази максима важи за всички сфери от обществения  и бизнес живот. Анализът на новите и имащи потенциал за развитие у нас хотелски тенденции е нещо, което сериозният хотелски бизнес задължително прави. Ключът един 4 звезден хотел в София като Olives City Hotel да е една крачка пред другите, е да е наясно с  новостите и пръв да ги предложи на клиентите.

Какъв е обликът на модерният хотел в София?

Тенденциите в интериорни дизайн са доста. От минималистичен модерен шик до натурализъм и много open space пространства. Преобладава все пак стилният изчистен дизайн със много простор, лукс и удобства. А за акцент се поставят разнообразни бутикови аксесоари. Цялостното усещане за изисканост се допълва от светли тонове в комбинация с мебели от естествени материали. Важно е  да се следва една по-обща концепция. Дори отделните зони в един луксозен бизнес хотел да имат свои специфики в интериора, то те задължително трябва да си кореспондират. Усещането, че това все пак са части на едно цяло е тази хармония и изтънчен стил, който превръща обликът на един 4 звезден хотел в София в нещо запомнящо се. А атмосферата предразполага гостите да се чувстват като в луксозният си дом!

Хоум офисът или работа от всяка точка по света е новият начин бизнесът да работи. Това налага и бизнес хотелите да се адаптират и да обособят едни по-функционални и удобни споделени пространства, които да могат да бъдат използвани с тази цел. Понякога това са лоби зоните, а в други случаи има цялостно дизайнерско решение за отделна част в пределите на хотела. Наличието на такива пространства автоматично извежда 4 звездния хотел в София пред конкурентите и му гарантира контингент от бизнес посетители.

Хотелите и природосъобразния начин на живот

За никой от нас не е тайна, че натурално, екосъобразно и хармонично са термини описващи една тенденция за начин на живот в по-симбиотични взаимодействия с природата. Тази загриженост към планетата и екологично-съобразен живот засяга и сфери като туризма и хотелиерството. В дизайна на съвременните 4 звездни хотели в София присъства доста зеленина, натурални материи и материали за изработка на цялостното мебелиране и обзавеждане. Еко и био козметични продукти започват все по-масово да се използват в изисканите хотели. Поставят се специални контейнери за разделно изхвърляне на основните рециклируеми отпадъци. Дава се добър пример като се редуцира използването на пластмасови изделия и се прилагат техни екологични заместители. Технологиите за отдалечено управление на осветлението, отоплението и климатизацията в помещенията не само намалят разходите за тези консумативи, но и негативното влияние върху околната среда. Алтернативните източници на енергия като соларни панели също са фактор, възприет от eco-friendly хотелите.

Спа и Уелнес – задължителен елемент за 4 звезден хотел в София

Какво е 4 звезден хотел в София без уелнес зона? Високият стандарт, за който претендира всеки четиризвезден хотел поставя задължението той да разполага с добре оборудвана Спа и уелнес зона. Всеизвестен факт е, че един от основните мотиви на гостите на хотел от такъв ранг е луксозния престой и релакс с гарантирано качество. Това е и причината за развитие и постоянно подобряване на 4 звездният хотел в тази посока.

Да започнем от там какво точно се разбира под уелнес. В информационния поток циркулира огромно количество информация по темата. Най-общо казано уелнес в буквален превод от английски език е благосъстояние, но то е и философия за цялостното състояние на духа и тялото – физическо и емоционално, като обхваща различните сфери на живот. Този събирателен термин използва множеството техники и способи, чрез които това може да бъде постигнато. Най-често това са движение, медитация и качествено хранене, като взаимства практики като рейки, аюрведа и други.

Лечебното действие на водата е известно още от древността. Цялостното обгрижване на тялото с водни процедури се нарича Спа или здраве чрез водата. Обхвата на този термин както се досещате е доста голям. Има някои известни процедури, които са най-често срещаните в зоната на 4 звезден хотел в София. Наличието на открит или закрит басейн определя и възможността за така нареченото лечебно плуване. За по-еластична кожа и пречистване от токсини се смята, че най-доброто средство е сауната. Парната баня пък подобрява обръщението на кръвта в тялото, като и забързва обмяната на веществата. На последно място, но не по важност, като част от спа зоната са джакузито и хидро-масажната вана. Тези процедури са незаменими като средство за отмора, отърсване от стреса и отпускане на мускулите след дълъг и натоварен ден. Често пъти част от Спа и Уелнес зоната са различни по вид и обхват масажи, чиято цел е да отпуснат мускулатурата, да раздвижат схванатите части на тялото и като цяло да създадат усещане за презареждане.

Макар и считан за задължителен елемент, проверете дали избраният от Вас 4 звезден хотел в София разполага със Спа и Уелнес кът и всички тези блаженства за духа и тялото.

Мотивационните събития като част от програмата на един бизнес хотел в София

Обликът на съвременния хотел и в частност бизнес хотел в София, има едно ново амплоа. Акцентът е не само комфортно и изискано пребиваване и престой, а също наличието на делова обстановка и митинг зали с възможност за реализиране на бизнес мероприятия от различен характер. Конферентната база предоставя възможност за богато разнообразие от събития и срещи. Всеки бизнес хотел в София разполага с няколко зали за такъв, които са с различен обем, подредба и функционалност.

За бизнес преговорите се предпочитат малки отделени помещения с кръгла маса, мултимедия, флипчарт, лаптоп и аудио техника. По-обемните мероприятия тип конференции, симпозиуми, базари, лекции, мотивационни лекции и обучения се помещават в залите с по-голям капацитет от места. Разбира се там обезпечеността от необходимата аудио-визуална и компютърна техника е налице. Това в съчетание с простор, много светлина и стилен дизайн превръща бизнес хотелите в София в желана опция за провеждане на сбирки и мероприятия.

Нека разгледаме малко по-подробно мотивационните събития в бизнес хотела. Често пъти мотивационният лектор е много важна част от годишното събитие на компанията. Независимо дали лекторът ще е член на екипа или външно наето лице, неговата роля е ключова и всъщност дава това голямо количество добавена стойност, което публиката търси. Когато подгответе и организирате събитието е важно да се ръководите от крайната цел. Ако съобразите лекторът и неговата сфера на компетентност с търсените от Вас крайни постижения, със сигурност ще се увенчаете с успех. Добрата репутация на мотивационния лектор, както и атрактивността и важността на темата са стъпка номер едно. Подберете истински специалист в областта.

Мотивационният лектор поставя дадена тема с много емоционална наситеност, като умело успява да убеждава, мотивира и насочва мислите на слушателите в посока промяна и развитие. В днешния забързан и динамичен свят хората все по-често се сблъскват с промяната и непознатото. Буквално всеки ден се налага да излизат от зоната си на комфорт. Мотивационните събития са неизменна част от годишния списък с мероприятия в бизнес хотелите в София. Често пъти са оформени като обучения, масови тренинги или просто лекция с добре известен авторитетен говорител.

Истинската сила на мотивационният лектор е преплитането на своята лична история в темата. Споделянето на свой опит внася автентичност и вдъхва още повече достоверност в думите на говорещия. Това е начинът лекторът да стигне до публиката и бавно, но сигурно да се придвижва към крайната целта, било тя просто вдъхване на кураж, оптимизъм и мотивация.

            Ако организирате мотивационно събитие в бизнес хотел в София не забравяйте да инспирирате своята публика предварително и да я накарате да тръпне в очакване за срещата с вашия авторитетен лектор!

София – притегателен център за бизнеса

Къде е позициониран бизнесът в България и може ли да се каже, че той се помещава предимно в един единствен град? Въпрос, на който много хора се опитват да си дадат отговор. Днес и ние ще насочим погледа си към тази тема. За никого не е тайна, че през последните години бизнеса в страна изключително много се промени. От една страна поради обуславящи законови и нормативни фактори, от друга поради засиления интерес от страна на чуждестранни инвеститори. Редом с новите компании, бизнеса определи и нуждата от обособяване на все повече бизнес хотели в София и цялата България.

Евтината работна ръка (на фона на другите европейски страни) и в същото време качествена, както и благоприятната бизнес среда са сред основните причини за повишаване на интереса и броя на чуждестранните компании. Много бизнеси стартират на родна територия с офис в София, като столица. Подобрената инфраструктура, както и наличието на летище с дълъг списък от дестинации определят най-големият град в страната като притегателен център за бизнеса. С нарастване броя на компаниите обаче възниква и друга необходимост – от места, където те да се помещават и развиват. За щастие строителния бизнес забелязва това и се появиха нови бизнес центрове, делови сгради и много бизнес хотели в София, които изпъкват със своите конферентни зали, зони за преговори и работни срещи.

Започването на бизнес в друга държава винаги е свързано с предварително проучване на работната среда и конкуренцията, подготвяне на доста документи и посещаване на различни институции. Като столица София е един от най-конкурентните градове за повечето бизнеси, но същевременно с това има и много предимства. Тук възможността да намерите най-оптималното решение за позициониране на вашия офис е на ниво. Имате възможност да подберете сграда близо до централната градска част или такава, която е в по-отдалечените квартали, където да се изолирате от градски шум и да се насладите на неурбанизирани гледки. Тук пазарът на труда е на Ваша страна. Изключителна висока е и концентрацията на образовани, знаещи и можещи хора, защото в София се  намират едни от най-елитните висши училища в страната.

Бизнес се прави с други хора. Това е факт. Не е нужно компаниите да се чудят къде ще организират своите делови преговори или годишни конференции. Бизнес хотели в София има почти из целия град. Хубавото на този тип хотели е удобството да използвате конферентната база и да настаните своите работни партньори и гости само на една ръка разстояние. Усещането за стил и качество в бизнес хотела ще Ви гарантира спокоен, комфортен и сигурен престой на Вашите събеседници и скъпи гости. Със сигурност не целия бизнес в страната е с локация София, но голяма част от компаниите са избрали това място за развитие на своите идеи и израстване на бизнеса.

Scroll Up