Olive’Sea Restaurant

Уважаеми приятели, гости и редовни посетители на Оливс Сити Хотел! С радост бихме искали да обявим присъждането на категория „три звезди“ на една от най – важните части на нашият хотел – Olive’Sea Restaurant. Всички, които вече са били при нас знаят, че обслужването и предлаганите апетитни блюда надхвърлят доста официалната категоризация. Тук е ролята на нашите приятели, които редовно посещават Olive’Sea Restaurant и ни радват със своето присъствие, което е най – важното за нас.
Olive’Sea Restaurant се доказа като точното място за провеждане на бизнес срещи, фирмени тържества, коктейли, сватби, абитуриентски балове, лични празници. И все пак нека припомним защо ние сме предпочитано заведение.
Ресторантът предлага комфортно обзавеждане, издържано в приятни светли тонове, предразполагащи към отпускане и свободни разговори. Отлично място за провеждане на бизнес срещи и срещи с приятели. Чистотата и удобството на клиента са важни за нас. Капацитетът на Olive’Sea Restaurant е 100 места разположени така, че да осигуряват максимално приятно пространство на всеки гост.
Индивидуално посрещане на всеки посетител и настаняване на подходяща за него маса. Държим на качественото обслужване, поради което нашият персонал спазва стриктно етикета и изискванията задължителни за ресторанти от по – висок клас.
Организираме с лекота всякакви видове тържества. За цялата организация от оформянето на масите до менюто за организираното мероприятие се грижи лично човек от персонала. За нас приятното изживяване и неповторимите позитивни емоции са на първо място.
Средиземноморските специалитети на Olive’Sea Restaurant са приготвени според последните кулинарни изисквания. Стремежът на нашият chef готвач е клиентите да изпитат пълна наслада от всяка хапка. За делничните дни имаме специално приготвено обедно меню с традиционни и модерни, уникално вкусни ястия на изключително достъпни цени.
Лятната градина е на Ваше разположение в топлите дни от Май до Октомври. Посетете я и се насладете се своето неповторимо вкусно блюдо в приятна компания, сред успокояваща зеленина и тишина.
Можем да се похвалим и с още много неща, но най – важното за нас са доволните клиенти. Те са тези, които споделяйки своите впечатления от посещението си при нас ни дават сила и увереност, че се развиваме в правилната посока.
Посетете ни! Със сигурност ще откриете нещо, което да ви връща винаги при нас!

One thought on “Olive’Sea Restaurant

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll Up